ثبت نام در ولوله تنظیمات کاربری برترین کاربران
نام کاربري: رمز عبور:

:: خلیج فارس :: ولوله - بزرگترین پایگاه تفریحی فارسی زبانان ::: تالار گفتمان

:: Velvele.iR:: بزرگترین پایگاه تفریحی فارسی زبانان :: :: نمايش موضوعات - دختر کوچک و آقای دکتر

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
دختر کوچک و آقای دکتر

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع     :: Velvele.iR:: بزرگترین پایگاه تفریحی فارسی زبانان :: صفحه اول انجمن -> شعر و ادبیات
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
hellboy
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعیت: آفلاين
23 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1349
امتياز: 2609
تشکر کرده: 50
تشکر شده 197 بار در 186 پست

محل سكونت: دنیای خودم̿̿̿ ̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/̿̿ ̿

ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 01:26:20    موضوع مطلب: دختر کوچک و آقای دکتر پاسخ همراه با اعلان

در مطب دکتر به شدت به صدا درامد . دکتر گفت: در را شکستی ! بیا تو در باز شد و دختر کوچولوی نه ساله ای که خیلی پریشان بود ، به طرف دکتر دوید : آقای دکتر ! مادرم ! و در حالی که نفس نفس میزد ادامه داد : التماس میکنم با من بیایید ! مادرم خیلی مریض است . دکتر گفت : باید مادرت را اینجا بیاوری ، من برای ویزیت به خانه کسی نمیروم . دختر گفت : ولی دکتر ، من نمیتوانم.
اگر شما نیایید او میمیرد ! و اشک از چشمانش سرازیر شد . دل دکتر به رحم آمد و تصمیم گرفت همراه او برود .
دختر دکتر را به طرف خانه راهنمایی کرد ، جایی که مادر بیمارش در رختخواب افتاده بود . دکتر شروع کرد به معاینه و توانست با آمپول و قرص تب او را پایین بیاورد و نجاتش دهد . او تمام شب را بر بالین زن ماند ، تا صبح که علایم بهبودی در او دیده شد . زن به سختی چشمانش را باز کرد و از دکتر به خاطر کاری که کرده بود تشکر کرد . دکتر به او گفت : باید از دخترت تشکر کنی . اگر او نبود حتما میمردی !

مادر با تعجب گفت : ولی دکتر ، دختر من سه سال است که از دنیا رفته ! و به عکس بالای تختش اشاره کرد . پاهای دکتر از دیدن عکس روی دیوار سست شد . این همان دختر بود ! یک فرشته کوچک و زیبا ….. !
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از hellboy تشکر کرده اند so0shianet
Masihata
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعیت: آفلاين
20 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 263
امتياز: 53
تشکر کرده: 38
تشکر شده 46 بار در 41 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 20:13:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تخيلي
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

:: Velvele.iR:: بزرگترین پایگاه تفریحی فارسی زبانان :: صفحه اول انجمن -> شعر و ادبیات

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت